Leden 2010

Blend-Selena Gomez 0

31. ledna 2010 v 19:40 | all princes
by photo-graphic-shoot.blog.cz

Liam´s birthday

31. ledna 2010 v 19:20 | all princes
Přítel Miley Liam Hemsworth slaví dnes 20. narozeniny. Přeji vše nejlepší a ať jim to spolu dlouho vydrží :)


Objevil se nový seznam premiér TLS

31. ledna 2010 v 19:10 | all princes
Objevil se nový seznam premiér TLS
Australia - 1 April 2010
USA - 2 April 2010
Greece - 8 April 2010
Netherlands - 15 April 2010
Spain - 16 April 2010
Turkey - 16 April 2010
Germany - 29 April 2010
Italy - 30 April 2010
Argentina - 6 May 2010
Finland - 7 May 2010
Norway - 7 May 2010


In Burbank- 30/1/2010

31. ledna 2010 v 15:55 | all princes
Mám tu fotky z dneška..Paparazzi zastihli Miley Noah a Mata v Burbanku..
free image host free image host free image host free image host

Fan2 FR magazine(2009)

31. ledna 2010 v 15:49 | all princes
Obejvily se nové fotky z photoshootu z roku 2009,fotky nejsou moc kvalitní
free image host free image host free image host free image host
Please copy in my icon

zkopírováno\.xoxo-cyrus.blog.cz

ahojky:-)Přečíst důležitá zpráva!

31. ledna 2010 v 12:44 | all princes
Ahojky mocky se vám omlouvám,ale celej víkend sem byla na turnaji a teďka ještě odjíždím!
Dneska si ještě musím bohužel :-( napsat čtenářskej deník a nwm jestli se mi vůbec bude chtít nebo jestli budu moc!Dneska SBénka nestihnu oběhnout takže se mocky omlouvám!Chtěla bych moc poděkovat spolumajitelce tohoto blogu Karol za nový dess,ale i tak chci abys mi všechno dobředu říkala a né že řekneš že se ti ten co sem tu měla nelíbí a hned ho změníš!Nezlobím se ale příště to prosím nedělej!

Díky za pochopení,pa

Avatarky Miley Cyrus 8

29. ledna 2010 v 18:20 | all princes


zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz
~!!Please copy in my icon!!~

Pro vás

29. ledna 2010 v 15:45 | Karol<.Aisha
No takže já jsem Karol,ale i Aisha.Říkejte mi jak chcete.Miley je dost populární celebrita.Takže snad nebude vadit All Princess že změním dess a trošku tu změním popisky a tak.Bude to tu hezké.Případně něco poměním.PS:Nebojte se nejsem PATVORKINĚ.Navíc dess nebude můj,ale důvěřujte vaše reakce pište do komentů.

Vyhodnocení 2 kola SONC a Anketa na 3 kolo SONC

29. ledna 2010 v 12:30 | all princes |  SOUTĚŽE
Kdo postoupí do 2 kola SONC?
Haníí <3 -Miley Cyrus3.4% (4)
Kikuška a KRISTEN -Donnie Wahlberg0.9% (1)
selena -Selena Gomez0.9% (1)
lucik -Robert Pattinson26.7% (31)
Nikuška -Vanessa Hudgens0.9% (1)
Lenča-Ashley Tisdale0.9% (1)
Aurora17 -Bonnie Wright0% (0)
Lenysek14 -Nick Jonas2.6% (3)
Piper(Šáruš) & Phoebe(Ája) -Shannen Doherty3.4% (4)
Evu!lisQa -Miro Šmajda2.6% (3)
Aduškwa - Nicol Kidman0% (0)
Hakky-Jensen Ackles6% (7)
Tomáš -Jaromír Jágr3.4% (4)
Ivana -Daniel Radcliffe5.2% (6)
Kristýna -Liam Mower0.9% (1)
KlárQa -Aly & AJ9.5% (11)
alex -Demi Lovato2.6% (3)
Dark -Zac Efron8.6% (10)
%LeNiČkA% -Avril Lavigne13.8% (16)
Lady*Cullen -Kristen Stewart0.9% (1)
Karol -Pixie Lott5.2% (6)
Mrs.Tess -Justin Bieber0.9% (1)
pink-earth -Taylor Swift0.9% (1)

MileyWorld [Exclusive HQ]

29. ledna 2010 v 12:02 | all princes
Mám tu photoshoot z knížky Wonder World Tour,fotky jsou konečně v HQ

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Blend-Taylor Swift 0

29. ledna 2010 v 11:10 | all princes
zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz

iTunes Chart

29. ledna 2010 v 10:44 | all princes
Na iTunes byl zveřejněn seznam písniček,které má nejvíce ráda zpěvačka Rihanna..
1. "Best I Ever Had" - Drake
2. "Closer" - Kings of Leon
3. "Young Forever" - Jay-Z feat. Mr Hudson
4. "Venus vs. Mars" - Jay-Z
5. "Meet Me Halfway" - Black Eyed Peas
6. "La La La" - LMFAO
7. "Throw It in the Bag (Remix)" - Fabolous feat. Drake and The-Dream
8. "Party in the U.S.A." - Miley Cyrus
9. "Thinking of You" - Katy Perry
10. "Umbrella" - Rihanna feat. Jay-Z
11. "Russian Roulette" - Rihanna
12. "Sweet Dreams" - Beyoncé
13. "Waiting on the World to Change" - John Mayer
~!!Please copy in my icon!!~

Promiňte že sem včera nepřidávala!!Vůbec sem nestíhala a když sem byla no kompu tak ňák blbnul a nešlo nic!!Nebojte dneska vám to vynahradím!!

plsky hlásky

28. ledna 2010 v 19:50 | all princes
Moc vás prosím je to moc důležitý!!Hlásky pro mojí spoluadmonku tu:TADY JE TAM JAKO Karol!!díky

díky moc tím že tu hlásnete nám mocky pomůžete!!:-)

Nová spoluadminka

28. ledna 2010 v 19:36 | all princes(o spolumajitelce)
Tak už je to tady!!

Jak sem měla na blgou asi před 2 dnama článek hledám spolumajitelku tohoto blogu,vybrala sem Karol!!Takže Karol(blog-small-giraffe.blog.cz)

Takže jí tu berte stejně jako mě!!
Díky pa

Záložka-Hello Kitty

28. ledna 2010 v 7:20 | all princes
zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz

Dneska asi už nic moc nepřibyde tak pa!!Musím už jít:(na výzo)

Miley Cyrus STROLLIN' WITH HER MATE 27/1/2010

28. ledna 2010 v 7:10 | all princes
Miley se svým tatínkem venčila Mate v Toluca Lake. Moc jí to sluší, oběma! Já si nemůžu pomoct, ale Makeje tak kráásnej ♥♥


free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host
zkopírováno:peacemiley.blog.cz
~!!Please copy in my icon!!~

Blekovka!

28. ledna 2010 v 7:00 | all princes
1. AHOJ
2. UŽ SI DNESKA DOSTAL/A VYSVĚDČENÍ ?
3. CO NA NĚJ ČEKÁŠ? ČEKL/A-S?
4. CO TI NA TO ŘEKNOU DOMA?
5.COPAK BYS CHTĚL/A NA DIPLOMEK?
6.TAK JO MĚJ SE KRÁSNĚ (A NEZAPOMEŇ NAPSAT ADRESU TVÉHO BLOGU)

Blend-Avril Lavigne 0

27. ledna 2010 v 19:59 | all princes
zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz
!!Please copy in my icon!!

Blend-Miley Cyrus 0

27. ledna 2010 v 18:30 | all princes
zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz
Please copy in my icon

Hannah Montana - Special - New look

27. ledna 2010 v 17:40 | all princes
Scany z magazínu ''Hannah Montana''můžete zde vidět i nový vzhled Hannah Montana
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Chceš být spolumajitelkou tohoto blogu?

26. ledna 2010 v 18:00 | all princes
Já bych někoho takového potřebovala,protože nestíhám a až budu pryč někdo se o to tady musí postarat,budu v soutěži atd...no a taky někdy je dobrý s někým spolupracovat.Jestli to chceš být ty tak napiš:
  1. Přezdívku:
  2. Blog:(musíš mít)
  3. Umíš s grafikou?Aspon tak jako já?
  4. O čem máš blog?
  5. Díky,papa pak napíšu tomu koho vyberu:).
Tak díky všem,pa:).

Miley Hemsworth, Miley & Liam Marriage?

26. ledna 2010 v 16:09 | all princes
Miley Ray Cyrus nedávno popřela, že je zasnoubená se současným přítelem Liamem Hemsworthem poté, co se ukázalo na fotce, že nosí na prstu zásnubní prsten. Avak Miley vtipkovala se svými přáteli o změně jejího jména na 'Hemsworth'. Zdroj také uvedl: ,,Miley je bláznivě zamilovaná do Liama a dělá si legraci, že Miley Hemsworth zní velmi pestře a propracovaně. Říká, že se nemůže dočkat, až jí letos bude 18 let aby si mohla dělat co chce a mohla se vdát s Liamem a nikdo by jí v tom nemohl zabránit. Miley také údajně řekla nahrávací společnosti, že teď na chvilku přeruší kariéru aby mohla trávit více času se svým přítelem."

zkopírováno:iheartmiley.blog-cz
~!!Please copy in my icon!!~

Miley helps Haiti!

26. ledna 2010 v 15:59 | all princes


Miley Cyrus se připojí k Mariah Carey,Bon Jovi,Take That,Mika,Cheryl Core,JLS,Westlife,Rod Stewart,James Blunt,Jamen Morison a Leona Lewis na podporu Simon Cowell na nový projekt pomoc Haiti..

''Je úžasné co dělají,zpěváci,aby pomohli Haiti..Mají tak málo času,a přitom nám pomáhají..Děkujeme za podporu kterou dostáváme''
zkopírováno:xoxo-cyrus.blog.cz
~!!Please copy in my icon!!~

Avatarky Amanda Seifried

26. ledna 2010 v 14:51 | all princes
***
zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz

!!Please copy in my icon!!

Kristen Stewart-Filmografie/The Safety of Objects

26. ledna 2010 v 13:53 | all princes
Plakát:
Originální název: The Safety of Objects
Žánr: Drama
Rok výroby: 2001
Režie: Rose Troche

Kristen Stewart-Filmografie/info

26. ledna 2010 v 13:46 | all princes
2010 -Runaways, The role: Joan Jett
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Bella Swan
2009 -Zábavný park (Adventureland) role: Em Lewin
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -The Yellow Handkerchief role: Martine
2008 -Stmívání (Twilight) role: Bella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


Season 3 - Volume 1

26. ledna 2010 v 13:42 | all princes
Takhle by měl vypadat obal k dvd ''Hannah Montana 3 season''

free image host
zkopírováno:xoxo-cyrus.blog.cz
°!!Please copy in my icon!!°

The Last Song - Inside look

26. ledna 2010 v 13:31 | all princes
Fotky z natáčení The Last Song..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Avatarky Ashley Tisdale

26. ledna 2010 v 7:20 | all princes
***
zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz

~!!Please copy in my icon!!~

Avatarky Vanessy Hudgens 0.6

26. ledna 2010 v 7:15 | all princes
zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz

~!!Please copy in my icon!!~

Avatarky Miley Cyrus 7

25. ledna 2010 v 17:51 | all princes








zkopírováno:http://monikittka.blog.cz/
~!!Please copy in my icon!!~

Avatarky Miley Cyrus 6

25. ledna 2010 v 17:30 | all princes

zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz

~!!Please copy in my icon!!~




24/1/2010-At Maxfield Department in LA

25. ledna 2010 v 17:00 | all princes
Miley tu je dokonalá,ten pejsek je roztomilý :)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1.kolo SONCelebrity~Anketa na 2.kolo

24. ledna 2010 v 19:30 | all princes |  SOUTĚŽE
  1. soutěžící

Miley&Max - new clothes 2/2

24. ledna 2010 v 15:50 | all princes
Mám tu nové oblečení z kolekce Miley&Max..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

The Time of Our Lives - EP (2009)

24. ledna 2010 v 15:40 | all princes
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
zkopírováno:xoxo-cyrus.blog.cz

~!!Please copy in my icon!!~

Guinness Book 2010

24. ledna 2010 v 15:30 | all princes
Miley se ocitla v Guinnessově knize rekordů
imagebam.com imagebam.com
zkopírováno:xoxo-cyrus.blog.cz

~!!Please copy in my icon!!~

Avatarky Lily Allen

24. ledna 2010 v 10:51 | all princes

~zkopírováno:graphic-for-u.blog.cz~

~!!Copy in my icons!!~


Wonder tour - Crew

24. ledna 2010 v 10:20 | all princes
Dvě úžasné fotky z Wonder tour :))

free image host free image host
zkopírováno:iheartmiley.blog.cz
~!!Please copy in my icon!!~


Avatarky Hilary Duff 3

24. ledna 2010 v 10:00 | all princes

zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz

!!Copy in my icon!!

Avatarky Emily Osment

24. ledna 2010 v 9:50 | all princes
zkopírováno:photo-graphic-shoot.blog.cz

!!Copy in my icon!!

My cat

23. ledna 2010 v 18:40 | all princes
Click na c.č.

Hádanka-kdo to zpívá

23. ledna 2010 v 17:09 | all princes

Tak hádejte kdo tuto písničku zpívá!!
My mother to neuhádla tak chci vidět vás!!

když uhádnete udělám vám popisky do menu nebo jmenovky(napište si co z toho chcete)

nápověda:Nezpívá to chlap!!

beru prvních 5 co to mají dobře!!

bleble

23. ledna 2010 v 16:10 | all princes
čau

Miley&Max - New clothes

23. ledna 2010 v 16:01 | all princes
Nové oblečení z kolekce Miley&Max..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Butonky-medvídek

22. ledna 2010 v 21:25 | all princes

zkopírováno:hannahmontanasem.blog.cz

!!Please copy in my icon!!